;)

Jag vet vad jag vill ha och jag kommer göra allting för att få de på heltid.

...

Alltså, det kommer bli så jävla skönt att flytta på onsdag...

Händer helt galet mycket nu

I veckan kommer det hända sjukt mycket!
För det första så kommer jag bli 08 på heltid! Det är helt galet hur fort allting går. Så jag hade tänkt att fara till Norrland nu till helgen men... ICKET DET!! Vissa ska på spännande äventyr i storstaoun med en snygg tatuerad karl ;)
Det fina med att vara singel är att jag kan göra precis vad jag vill ;) YAY! :) Men, visst är det galet mysigt att vakna upp i någons armar, ja absolut det är därför jag inte klev upp försten fyra idag :) hehehehehe måste ju passa på när tillfället kommer ;)
Åter till veckan, det blir även att hitta ett gym så jag kan börja biffa mig. Sen ska jag allt träffa han Patrik som jag inte har sett på ett tag, ta en fika med hon Anna och träffa hon Maja. Förutom att gå utbildning och sen så blir det även jobb.
Inte en lugn stud för hon den där Cecilia. Hahaha men... Det är ju så jag vill ha de :)

tja fan!!!

Så då var helgen över, var som vanligt FEST!!! Hahah nä men vi hade en suprisefest för Sandra och det blev helt klart uppskattat :) alltid roligt när man lyckas så bra med någonting :) hihi
utgång, minnesluckors osv.. ja sånt som hör till helgen...

:|

For till Eskilstuna... Min kusin kör som en idiot... Jag var rädd... Sen skulle doggen sitta i hennes knä när hon körde... Jag trode jag skulle dö!

nyttigaste frullen äva!!


han har tappat ett öga :(


Nu jävlar

Nu jävlar är kursen igång, jag är snyggast och yngst! Hahaha!
Men annars så tror jag att det här kommer bli svinkul! Kommer tillochmed ha konditori? Vem hade anat? Inte jag! :D
Sen efter kursen så fick jag frågan om jag skulle vara med på radio och efter det så kom det en läskig man och satte sig och pratade med mig. Jag pratade inte så mycket med han :| Seeeen har jag varit med David hela dagen/kvällen, glott hockey och en öl slank kanske ner ;)
SEN!!! Mina vänner!!! Så ska jag allt jobba på onsdag ;) TIHI!!
Och jag må ju då säga de, inte för att jag tittar, men det finns många potentiella pök här (a) somsagt, inte för att jag tittar!

:)

Vad har då hänt sedan jag drog från mitt kära norrland som inte är så kärt nå mer egentligen? Har varit borta sen i onsdags men det har hänt hyfsat mycket!
Jag har varit på arbetsinterjuv som slutade med att jag ska provajobba! Har hunnit med att få två till. Jag har redan fått nya vänner och varit ute halva nätterna och haft jätte roligt. Jag har träffat någon och haft det supermysigt. Ja... Jag saknar inte "hem". Vill inte tillbaka. Usch nej!
Det här är min chans att starta om på nytt.

mjölk

tre olika människor= tre olika sorters mjölk. haha

Mest synd om mig? oho ja

Halsen låter som en flådd anka, hostar som om jag rökt 50år, fryser som om jag vore på antarktis, varm som om jag vore en vulkan, ont i magen som om jag har käkat glass (vilket jag har gjort) mest synd om mig? oho ja!!!
men nu jälvar... nu blirre mys!

Hej

En sista kväll här hemma, spenderades med Fride och Vickan och en massa jävla skratt! Fy fan vad jag kommer ligga i fosterställning och grina och fundera vad jag har gjort!
Men jag har iallafall sagt hej då till dom jag har kunnat säga hej då till :) ibland blir det inte alltid som man trott och vissa visar vad dom går för men... what eva! Vad rör det mig i ryggmärgen imorgon? ÅSSIT!!!
Men jag får ju träffa massa andra vänner som jag saknar som tusan och det känns ju bra :) hihiihi
Nä fan, bara packa om väskan och sova. Snart far jag, snart blir jag 08!
Don't have any time here left to kill
Don't want to go down like the settin' sun
So let's break out of this town like a renegade
Can't wait another minute
I'm right here ready to run!

shit

Tiden går som typ, ungefär... SJUKT FORT??? Och igår var jag och käkade med Spanky och sen glodde jag film med Fride, alltså centipend2 och en annan som vi skrek åt. (Fast centipend var det skrik, tjut, kvävlningar, och blunda en massa JK!)
Men nu har jag nästa sagt hej då till alla iallafall :( inte helt okej, känns som att jag kommer hem nästa vecka :O men... jag gör ju inte de? Helt galet :(
Shit... vad fan hände?

Bokat och klart!

Lite i sista minuten kanske? Men shit. Jag drar på onsdag 10.05... vem hade anat?

tihii


Helgens bravader

Eftersom jag inte kan sova kan jag ju ta och berätta om min awesome helg! Fredagen var jag nykter, följde med massa folk för att sedan följa med Vickan mf till nån snubbe, var nykter på fest... kändes konstigit och inte som jag! Hahaha. Sen blev det nyktert på krogen där jag träffade jätte många och jag började inse... att jag faktiskt tycker om min stad :|
Lördagen blev det alkohol för hela slanten, avskedsdrickande och full vart jag och jag fick vara med några av dom bästa. Det gjorde mig glad :) kvällen var jätte rolig, bland dom bästa på länge faktisikt. Kvällen avslutades med en starrekorv och morötter och dip, snusksms och lyckas lägga upp fel bilder på facebook! Jag vet hur man gör ;)

haha så jävla full tjej!!!


åhå vad jag kommer sakna alla


Middag och umgås

Nu ska jag på middag med massa folk, myyys :) efter det ska jag på na fest och vara nykter (JA NI LÄSTE RÄTT) bara för att umgås med Vickan lite extra innan jag drar :)

random numer

Idag har jag lärt mig någonting nytt! Ring upp missade random numren som ringer, det kan leda till arbetsinterju!
Fredag den 13? Otur? My ass, LOVE U!!!

Totally!!!


Cecilia 2003 vs 2012

VS

åhå vad rooolig jag är


Är fan riktigt nervös

Jag är fan riktigt nervös alltså. Allting har ju gått så jävla FORT!! WTF!? Jag flyttar till nästa vecka och jag har knappt packat nå och det jag har packat har jag då jävlart hunnit packat upp igen. Alltså va?
Hur ska jag kunna beskriva hur nervös jag är? Humm... Ja jo! Tänk er att ni tror att ni är gravid och vill inte ha barnet men vill inte kolla för att ni är säker på att det är positivt. Såååå nervös är jag!!
Men nu ska all energi till att hitta en EGEN lägenhet och ett deltidsjobb!!! FUCK YÄÄÄ!!!

...


Hinner med mycket om man är vaken ;)

Ojj, kolla vad mycket man hinner göra när man är vaken på dagarna också :O hahaha
Och jag måste säga... jag har varit vaken och uppe alla timmar som det var ljust ute, det är inte vanligt ;)
Iallafall så blev det lunch med Vickan, sen fixa lite saker och jag skulle ringa ett samtal men min telefon ville inte som jag ville så det blir imorgon. Sen har jag skypat med min älskling och sett innebandy för att avsluta dagen/kvällen så for jag och Vickan till Fride & Nicola :)
Åhå vad tomt liv jag kom å ha där nera :( men nu är jag lite trött faktist så jag ska ta och sova nu :) STOLT TJEJ HEJ!!!

Pour some sugar on me

Eller nää, det behövs nog inte! ;d tiiihiii, däremot så har jag stått och sjunigt och dansat till låten och bara varit allmänt c00l här hemma och haft jätte tråkigt. hahah
ska snart dra till stan och hitta på nå bus med vickan innan jag ska göra läskiga saker, tihiii :)
SMELL YA'LL LATER!!!

9gag have my soul

9

inte ens två veckor :|

Någon som märkt min fina dygnsrytm med tanke på när jag oftast uppdaterar? Eeehehehee men FUCK THAT SHIT! Eller? Nä men jag kliver faktist upp normal tid (alltså där kring tolv ett tiden) och går ändå och lägger mig där vid tolv på kvällen men jag kan ändå inte sova. Måste kanske göra någonting åt den saken då jag ska börja en utbildning om typ... 12 dagar? SHIT DET ÄR INTE ENS TVÅ VECKOR????

Om 12 jävla dagar har jag alltså flyttat? Vem hade anat? Är det nu man faktist kan säga att jag är ganska spontan? impulsiv? Eheee, vad fan har jag ställt till med egentligen? Men vet ni vad? He lös sig! Hoppas jag!!

Bråkade med en gammal vän ikväll för att jag ska dra så hastigt, ehemm.. Jag tyckte att personen ifråga skulle vara glad för att jag berättade de för personen och inte bara flytta. Så det slutade med att jag bad personen fara åt helvete. Eeehee ovanligt att jag bryr mig???

Men sen är frågan, vad ska jag egentligen ha med mig? För jag kommer bara bo där i 5/6månader för sen ska jag utomlands och jobba, humm... ehee, ja?

Idag kommer dessutom resan ner att beställas, det PIRRAR i magen må jag lova! JAG KOMMER GÅ VILSE VARJE DAG :D

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor
(och hur bögigt är det inte att jag citerar veronica maggio?)

-.-


YAAAAY JAG KOM IN!!!

Nu jääävlar, nu ska här flyttas för jag ska då jävlart vara på plats den 23/1/2012! För då börjar en utbildning som jag ska gå! Jasså? säger säkert ni då, du kom just hem från Miami? Jag säger FUCK YOU, bara för att ditt liv suger KUK! Näämen skojja, eller?
Nämen jag fick ett samtal idag som sa "DU har kommit IN" jag trodde jag dog lite en stund :') så vart ska jag flytta då? JO det kan jag ta och berätta, jag ska flytta till STOCKHOLM! Yaaay :) Fast i börjarn är det lite oklart om vart jag kommer att bo men he löser sig, i värsta fall pendlar jag från min kussin eller bor på vandrarhem. he lös sig för fan! :)
Men a, biljetten ner bokas nog på onsdag, SHIT ALLTSÅ JAG MÅSTE PACKA KLART
HEJ DÅ

The Good Old Days

Jag har suttit och kollat igenom och rensat bort en massa från datorn och då hittade jag en massa bilder som fick mig att tänka tillbaka på hur det var förut, hur lätt allting egentligen var, egentligen! Visst den mesta av tiden mådde jag inte bra, just för att jag hade en massa saker att bearbeta. Men dom stunderna jag glädjs åt är bland dom finaste jag har. Så om vi inte tänker på allt töntigt skit så hade jag dom bästa vännerna i världen, vilket jag fortfarande har... Men det är inte samma sak. Visst, om jag kunde skulle jag ändå inte gå tillbaka men jag glädjs åt det som jag har kvar med mig. I mitt hjärta.

Men det får mig ändå att längta tillbaka till trion och hur awesome vi var!

Awesome feeling


-

This ones for you and me living out our dreams
We're all right where we should be
With my arms out wide, I open my eyes and now all I wanna see
Is a sky full of lighters, a sky full of lighters


skabb


Idag är jag skabb, jag mådde inte bra där vid 07.00-08.00 jag trodde jag skulle dö eller nå?! Men sen så somnade jag ett tag och mådde mycket mycket bättre. Men jag trodde jag skulle vara fett bakis och att det var den dagen som jag blev nykterist. Men nej, eller jo fan... Min lever kan fan inte må bra!

Sen sov jag hos Fride inatt, inge fyllekäk?! inge gott att dricka!? DAMPKATTER?! Nej vet nån vad, nu är jag hemma och ska sova, för jag har typ sovit 2timmar som max. Men föööörst 9gag ;)

BTW, jag myser i världens mysigaste PANTERStröja :)


Feeezt

Igår var det fest för hela slanten! Alltså köpte jag alkohol istället för godis ;) haha! Men iallfall, började på hos Matteboi för att sedan dra till Bella och avsluta kvällen med en död telefon och rullstolsrace på Sunderby sjukhus! En helt vanlig kväll alltså!


Dock måste jag sluta åka taxi så jävla mycket!!! Hahahahaa

Miami ink, Darren och Diirty Yoji

En kväll när jag, Julie och Martine... Alltså

skulle till Linkinroad och SHOPPA så råkade vi hamna lite på vilovägar...
Viloväga och viloväg, det var ju efter vägen haha! Så vi gick ju SJÄLVKLART in och skulle kolla och se om vi såg DOM, Ihihihi tiiihiiii det pirrade i magen av att bara stå utanför. Hahaha, men tillslut gick vi in och det helade slutade med att Julie tatuerade sig (smart tjej som tatuerar sig efter typ en vecka i USA?! Har inget att göra med mig och Martine, PROMIS)

Där ligger hon och blir plågad! Haha,och så här ser då den nya studion ut för dom som nu inte visste att dom har flyttat. Hahaha. När dom då var klar med das tattoo så gick vi då tillbaka till hostalet för det var ingen ideé att shoppa då. 30min efter så kommer då några tatuerade män och drick öl med oss! Gissa vilka som blev populära?

Dagen efter råkade vi hamna på miami ink igen och det slutade med att vi skulle till Yoji och dricka vin och efter vägen så for vi förbi Ami, nice hus må jag lova! Väl framme så hade inte jag eller Martine någon telefon med oss (eller martine hade inge batteri) så INGEN i gruppen visste vart vi var och vi sov INTE på hostalet den natten. Hahaha. Alla vart svinarga men den historian kommer sen hehe.

Ja, sen säger jag som så, Yoji är en snuskig man och Darren är mannen i mitt liv och alla älskar mig så mycket så... dom sa det till han. Fick dock höra att jag var vättigare än hans andra fruar. hahahha :) men nå mer än så får ni inte veta!


världens bästa båttur!!!


Jag lovar att dom såg inte ut så där 5 minuter senare. Av 34personer så spydde hälften! HAHAHA :')
Jag såg en haj och maaaneter :) och jag spydde inte! hahahahah för NORRLANDSJÄNTOR KAN ALLT!!

Ligger i min säng och funderar


Fate is kicking at the door, but I.... FUCK THÄT SHIIIEEET!!!

Jag ligger mest och funderar över hur mitt liv kunde bli så jävla awesome!? Är det för att jag vet vad jag vill och att jag gör allt för att nå dit? Det måste vara de för tur är det då fan inte! Hahaha!

Och vet ni vad? Baby ska flytta närmare dit jag ska flytta, vem hade anat? Kommer ju vara svinbra då jag vill gosa lite! Och lixom... Hur stor var den chansen?

Oho snap, vem är nu Baby som jag ska gosa med? ;) Eheee, JAG VET!!! Raaaw

Det går bra nu, kompiz det går bra nu!


true


...

one thousand miles away
there's is nothing more to say
but so much I don't know
we never had a choice
this world is to much noise
it takes me under
it takes me under once again

tihi


nä nu blir det att glo lite 9gag i vanlig ordning ;) för imorgon ska här packelipackas :)

Myyys


Idag har det varit en mysdag med GussePusse :) sen blev det att fetta sig lite på Max med tant Viktoria och Jill :)

YAAAAY

Jag vill som så... så där jätte mycket... berätta vad som händer just nu... Men NEJ! Promt NEJ! Här ska inte avslöjas NÅGONTING innan allting är klart. Men fy fan, jag säger då de! Fy fan, om allting går som jag vill.. FY FAN VAD KUL!!!!


;d


Tihiii

Shit alltså, inte har jag tid att sitta här och hålla på!? Nu jävlar ska här städas och borde kanske börja packa? Eller? Alltså vaddå? Jo alltså jag tror faktist de, speciellt när alla tjatar på att jag måste komma ner nu ;) UUUH, det är ju i SLUTET av månaden, INTE BÖRJAN! UUUuuuh... Biiiitches!! :)

Nu sitter jag bara och väntar på mitt jävla brev, som inte kom idag -.-


...


2012


Känns inte som att det är nytt år men vet någon vad? JAG SÖP DÅ SOM ATT JORDEN SKULLE GÅ UNDER INATT! Så nog JÄVLAR är det nytt år alltid! Ja dels så säger ju telefonen att det är 1 januari så... Där har vi en lite letråd kanske??? ;)

Iallafall, 2011? Vad hände egentligen? Jävlart åssit? Eller?

  • Jag blev sambo med Sara och Emma
  • Jag jobbade röven av mig
  • Jag har festat som fan
  • Skaffat nya vänner
  • Jag hade den bästa födelsedagsfesten!
  • Såg Edguy med Matilda
  • For till Miami
  • For till Bahamas
  • Hängt med snubbarna från Miami Ink
  • Gått ner i vikt
  • Ätit pizza i en hel vecka

Och tro mig när jag säger, 2012 kommer bli bättre!

  • Förmodligen flytt INNAN januari är slut!
  • Förmodligen bli sambo med ♥
  • Börja utbildning/börja jobba
  • Jobba utomlands
  • Dra till Norge
  • Skaffa (hehehehehe, hemmmmlis)
  • OCH HA ÅRETS FETASTE FÖDELSEDAGSKALAS!
    08(4eller5)MAJ=ÅRETS HÖJDPUNKT

Av bara dom få punkterna så vet jag att 2012 kommer bli legendary!!!


Nyår

FY FAN VILKET NYÅRSFIRANDE DET BLEV!! HAHAHAHAHHAAH

Underbar mat, härligt folk, sjuka spel, missade raketerna, äcklig champange, ALLT gratis på krogen, skulle sova i luleå, tog 06.30 bussen hem till boden. HAHAHA MEN FY FAN VAD KUL JAG HAR HAFT!!!


RSS 2.0