Hej hej hej

Var uppe för fan om ni frågar mig! Hahah, skulle skjutsa min mamma till sjukhuset då hon skulle till ortopeden. Nu är det bara vänta och se när hon ska operaras, det suger om det är nästa fredag!

Sen så har jag hostat hela natten och fått feber igen, frisk tjej hej!? Niet! Sen att jag käkade lite glass efter lunchen gjorde ju inte saken bättre (A) så hem och sova en sväng och snart ska jag dra mot stan för att umgås med Antonia och fara och våldgästa en, kul kul kul :) sen blir det antagligen det vanliga, Fridehäng! Hahaha. Fast å andra sidan borde jag kanske stanna hemma och bli helt frisk, men nja... Det är so not me!

Imorgon måste jag städa klart det allra sista så jag inte behöver tänka på det och troligtvis kan dra till skeå på torsdag (om det var då min bror slutade). Vilken jävla ironi att det skulle bli så här, hahah... Men är jag förvånad?

Liten och behändig

Haha, jag tror jag har fått den finaste komplimangen ever! "Du är liten och behändig" haha, alltså va?



Fast å andra sidan så... är jag ganska liten och behändig. Hahahah!

... Jag ville att tiden för en gång skull skulle stå stilla. Men icket det, tiden gick snabbar än någonsin och nu är tiden borta. Det suger att det antagligen inte kommer bli någon mer tid försten i mitten/slutet av december.

How strange it feels
Moving in slow motion
I guess I must be dreaming
Now, is this real
Or my imagination?


Två veckor kvar!!!



Två veckor kvar och massvis med inofromation kommer i mailen. Jag blir bara mer och mer nervös. Så mycket man ska tänka på och ha koll på för att ta sig in i ett land. Det är helt GALET! Och jag som är så förvirrade kommer säkert lyckas med att säga att jag har en bomb i väskan eller nå liknande.



Men men, på fredag ska jag hämta ut min dollar, IIIII!!! Sen är allting nästan klart! Eller egentligen är det klart, men jag måste bara få nå allergipiller som jag inte är allergisk mot! aaahahhaha vilken jävla ironi alltså! Det gäller att ta tummen ur och ringa! Men men, SNART ÄR JAG I MIAMI!!!!

Slösöndag


Efter inte allt för många timmars sömn så började jag inse att jag inte kunde sova nå mer, det sög för jag var jätte trött. Men men, får lägga mig tidigit istället!

När Fride och Nicola kom hem så var jag precis påväg upp och det blev att beställa en kebabrull och trocadero till dörren och den var GUDOMLIG må jag lova!!! Hahaha

Sen har vi bara varit, sovit och glott tv. En helt kanonsöndag alltså :)


Helvetet frös till is och vi for till råne

Lördags kvällen spenderades i Råneå. Alltså va? Hahaha, jaja det var jätte roligt iallfall och jag har hittat mitt drömgarage. Haha! Men jag sa till Sara tidigare på dagen "Helvete ska då ha frysit till is innan jag far till Råne" så uppenbarligen så hade det hänt!

Borde kanske säga tack?


Jag borde kanske säga tack? Tack för att ni gör detta så mycket lättare för mig! Känns så otroligt skönt att ändå veta, att det inte är jag som kommer sitta och ångra mig senare. Haha, aja what ever! Gör vad fan ni vill jag kunde faktist inte bry mig minder.

What to do?


Det är fredag och what to do? Min trognevän har blivit TOFFEL!!! Ja just de, toffel! Rätt ord! Nej, TRÅKIGTOFFEL! Hahaha, men what to do? Haha, jag är glad för att hon är glad! Det förtjänar hon :)

Så jag hade kunnat göra massa andra saker men jag har som inte riktigt energi för de, why? Ingen aning. Iallafall!Till lite roligare saker att berätta!

När jag kommer hem från miami kommer jag tydligen stanna i stockholm ett tag, BUSIGT VA? :) hahah putteboi ville att jag skulle komma nästa helg men... Det blir att jag stannar den 12december ett tag och drar luciavaka och söker jobb innan jag far hem till norrland. KANON VA?? :D

Fredag och musslor


Fredag och musslor, första gången jag har ätit de och jag är inte imponerad! HAHAH. Men nu har jag provat det iallafall... Smakade ju dock inte så där jätte mycket men det var läskigt iallafall!
Var på systemet tidigare idag och köpte ett vin bara för att flaskan var snygg och tänkte att mina päron skulle smaka och säga om det var gott. Slutade med att jag blev av med flaska och gav upp det där med rödvin! HAHAHA


Torsdagsmys på bränna


Igår så for jag, mamma och pappa och käkade på Brännastrand och lyssnade på lite livemusik. Lite vardagslyx med familjen sådär! :) Och... GOTT var det ;)

Sen drog jag och hämtade Vickan och drog till D;et och glodde nå film medans min mor och far satt kvar och lyssnade på musik. Haha, efter att vi skjutsade hem dom så drog vi till stan igen och körde lite allsång i partybilen! Hahah, jag börjar få lite ont i halsen! Jag vet inte om det är så bra att jag måste sänka musiken för att fråga om Vickan sjöng. Hahah, vaddå gasta lungorna ur mig och bara höra mig själv? hahaha

Nattuggla


Glider omkring i stan om nätterna, gastar halsen av mig och spanar in snygga poliser. Haha, vilket liv! Livet som arbetslös passar kanske inte mig så där jätte bra iallafall ;)

Men inatt så for jag och Frida och träffade en gammal kompis från Haparanda och det var jätte kul, jätte längesen jag träffade han och jag saknar han ändå ganska mycket. Haha, han vet hur jag funkar och att man bör ta mig med en nypa salt och att jag inte är intresserad av så mycket annat än att höra mig egen röst ;) ahhaha :)

Skönt att sola


Har nyss kommit hem från stan och käkat och ska snart tillbaka! Tur att man är hemma mycket om dagarna ;) men what to do? Jag tänker ju inte precis sluta leva! Haha, även fast jag egentligen borde göra det nu och satsa på att bli helt frisk och inte ble svinsjuk tills jag ska fara bort. Hade ju varit lite väl taskigt, speciellt då jag HATAR att flyga då jag är sjuk! Kommer ihåg när jag for till London, värsta flygresan EVER! Kändes som att hela skallen skulle sprängas och nu är flygtiden NÅGOT längre ;)

Men jag blev lite piggare efter duschen och en liten solning. Åhåå GUD så SKÖNT det var att sola! GUDOMLIGT!!! Orka gå omkring och vara blev all the time, nej nej. Sånt kan jag göra på sommrarna då jag jobbar för då har jag en anledning till det! Det har jag inte nu, och det är inte FRÄSCHT att vara blek ;)

Aja, ska se lite BBT och sen dra till stan och gå ut och gå med Frida :)

Orkar inte vara sjuk


Jag kommer absolut inte ihåg att jag och FSM har kommit överens om att jag ska vara sjuk nu, så varför är jag sjuk då? Jag orkar inte vara sjuk, jag har inte tid att vara sjuk och jag kommer trotsa att jag är sjuk och vara ute i kylan iallfall! Men först hade jag tänkt att ta en duscha och hoppas på ett mirakel! Bara poff, febern borta och poff!!! snoret borta!!! och POFF hostan borta! Ja ni fattar  jag vill h massa poff's ;) aja duschen väntar!

Ge mig SNÖ


Nu vill jag ha snö, jag tycker att vi har haft det kallt, mörkt och trist nog länge nu. Ge mig SNÖ! När det snöade i lördags så trodde jag att det var min lyckodag, men snön ville inte vara kvar :( Så sådär mycket snö var det i Jokkmokk i lördags, det var mindre hemma :( Förra året den här tiden då fanns det plogkarmar! VART ÄR DOM???

Jag älskar vintern, så SJUKT härligt! Antingen kan man leka i snön, åka pulka eller slå ihjäl sig i skidbacken! Eller varför inte mysa ner sig i snön med en brasa och grilla lite pinnbröd? Eller bara mysa omkring i mysiga kläder och ugs? Ohooo :) Göra snöänglar och snögubbar, älskar vintern :) Fast det behöver ju inte vara -25 då! Men mycket snö!! Ge mig SNÖ!!!!

Glass är livets medicin

När jag satt hos Frida tidigare idag så insåg jag att jag börjar bli sjuk. INTE OKEJ! Blev jätte trött, kinderna hettade och sen så slog febern till... USCH FY BLÄ! Fast å andra sidan får jag gotta mig i massa glass för, glass är livets medicin! Så jag tog mig hem tidigt idag och pratar lite med min älskling på andra sidan atlanten :) var ett tag sedan så det är mycket hon har missat!

Fast jag har inte tid med att vara sjuk, fast då har jag en aledning till att ligga under mitt underbara täcke hela dagen!  Hihi, man måste ju se det positiva i det negativa, eller hur? :)

Dagarna blir mindre

Dagarna blir bara mindre och mindre och nervositeten blir bara större och större! Det börjar som gå upp i skallen att jag inte känner någon som ska dit vilket jag egentligen tycker är bra men det hela blir som så mycket mer... ja vad ska jag säga? Spännande? Eller? Alltså jag vet inte hur jag ska förklara det... Men det pirrar en gång extra i magen iallfall!

Tacka gudarna att jag iallfall har fått kontakt med några innan jag nu ska fara och tacka gudarna att Rebecka bokade in sig på mitt plan, för jag själv på flygplatser går INTE ihop! Jag är så förvirrad, jag menar... Jag hittar knappt ut från T-cantralen i Sthlm. Hur ska jag hitta till en ny gate i Tyskland och ens hitta väskorna i Miami? Haha, nä vet någon vad! Så det är det jag oroar mig för medans Rebecka oroar sig för att prata, så vi gjorde en deal, hon leder och jag pratar! hahah kanon va? :D

Men sen vet jag inte riktigt vad jag ska ha med mig, vad behöver jag? Jag har packat 5 par shorts och 10 tröjor. Behöver jag seriöst ha med mig mer kläder än de? :O Jag menar, jag kommer ju köpa saker där och jag måste ju som få hem allting :O hahaha 

Nej, jag börjar inte få resfeber!


Städa

Har städat nästan hela dagen känns det som, alltså av den tiden av dagen jag har varit vaken! Och jag har hittat massa spännande saker! Hårförlägning, 10 par lösögonfransar, smycken, batmanplåster, parfymer, kläder, mitt GH och min volymmaster! Tur att jag också kan vara duktig å städa ;)

Dock är jag lite fundersam över att jag fortfarande har ont i armen och har fått tre sår efter att jag tagit ut min p-stav. När jag bytte förra gången hade jag inte ont över huvudtaget, kändes ju å så men nu har jag haft ONT i min arm och nu har det ändå gått fyra dagar?! Aja, blir säkert jätte bra i slutet :)


Haha syntes kanske inte så där jätte bra ;) men det är inte rätt iallfall.

Jo jag sa ju att jag hittade smycken, vilket gjorde mig JÄTTE glad :) för jag har letat den lilla asken i ett halvår typ! Men, eftersom jag är jag och kan inte vänta med saker och ting så började jag mörbulta mitt öra så det är JÄTTE fagert nu! Och nu har jag äntligen en stav som passar till bröstvårtan!!! SkönT!


God Morgon

Jag hoppas ni har sovit gott för det har jag, kände mig helt utvilad då jag vaknade och det är väldigt ovanligt. Men, för en gång skull så fick jag sova ut UTAN att bli störd! Tacka gudarna för de för det behövde jag.

Känns inte som att jag kommeri bli drabbad av jetlagd när jag är i USA eftersom jag nästan lever efter dom tiderna, men det är ju kanon! Då missar jag ju ingenting av dagarna där :D åhåå awesome!

Har även börjat packa lite smått i min "stora" resväska men... Helt plötsligt hade jag en katt där som ville med så jag dealade med han och sa att han måste raka sig för att följa för att det skulle bli så varmt. Vilken tur att jag inte tänkt raka han och att han inte kan raka sig själv. Tihi


Aningen lat

Just nu är jag aningen lat då det gäller min design så jag lånar en av Snyggareblogg en sväng tills jag orkar ta tag i det, okej? Tänkte bara så att ni vet.

Nu ska dock gå och sova (alltså se BBT och spela wordfeud), men vi hörs imorgon!

Cecilia

Så, nytt kapitel i livet = ny blogg! Tycker att det passar utmärkt! Ska även försöka skriva mer välartade inlägg än vad det varit på sista tiden i den förra, hehe.

Iallfall, det händer ganska mycket i mitt liv just nu och jag trivs varje minut av de! Om tre veckor drar jag till miami på bartenderutbildning och då har jag även två kategorier som då heter Miami och Barskolan. Just för att allting som händer i Miami kommer inte handla om barskolan och vise versa. Ni fattar!


Sen har jag iallafall planerat att dra runt och jobba lite här och där, ungefär där jag hamnar helt enkelt!? Förhoppningsvis kommer allting gå som jag vill och att jag redan drar i början av nästa år och jobbar någonstans utomlands. Men, jag kan ju börja med Miami!

Jag heter då Cecilia :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0