Därför man bör ha alkolås?


Ehm... Ja, vad fan ska jag säga? Därför bör man ha alkolås på facebook! Seriöst, GET OVER ME!!!

Kvällen

Förutom att ha käkat god mat så har jag spelat spel med mamma, sugit på nå go öl och pratat i telefon! Så Matilda, måste visa sperman jag pratade om!


Söt va? Nää nu ska jag och mina stela fingrar gå och sova! Upp tidigt och på med fejjan ;) och troligtvis ska det bli en snabb skypedejt med älskling!

Mat


Jag har då ätit som en smällfet kärring känns det som! Hooooff!!! Men jäääävlar vad gott det var!

Flygeliflyg

Jag avskyr att flyga, det kanske inte märks på mig när jag väl flyger men jag hatar faktist det! Hahah, tur att det finns öl ;) Iallafall så har jag och min mami tagit oss till hotellet nu, litet och gulligt även om jag föredrar lyx! Men det får duga! Dom bjuder ju på det lilla i minibaren så det är ju awesome!

Nu skall jag strax epilera bort hår från mina ben, hoppa i duschen och försöka fixa mitt hår! Det blev inte som jag ville och arg är jag och jag hatar viva! Jag förstår inte hur en sådan röd färg kan göra mitt röda hår så mörkt? DOM SUGER HÄST JÄVLA KUK! Men men... Annars får jag lov att färga håret i miami då.

Kvällen kommer nog tillbringas med en öl och min nya bok! Jojustde, det var choklad på kuddarna när vi kom! BUUUUS!!!


Idag

Idag är första dagen på väldigt, väldigt länge som jag inte tänker använda smink! Hahaha, bra att veta va??? ;) Men jag känner som så att jag faktist får flyga en dag utan att vara så där galet snygg, dock är jag ju snygg iallafall men ni fattar! Höhö.

Kommer att käka lunch i luleå med mami och papi och sen kommer min bror och nina till kallax :) iiii, GLAD CECILIA! :) sen när jag är på arlanda kommer det nog att slå mig på riktigt, alltså riktigt riktigt att jag faktist ska fara IMORGON! Typ DEN HÄR TIDEN!!!!

Så kvällen kommer alltså spenderas med telefonen i handen, ska ringa och vara nervös och typ lipa med Rebecka och sen så har allt en fågel viskat i mitt öra att en viss wunderbar person ska ringa! Hihihihi. Sen kommer det sääääkert skickas en massa snuskiga sms också ;) hihi, I LIIIKE!!!

Aja, ska renbädda sängen så det är gooosi när jag kommer tillbaka :) Åhååå VAD JAG KOMMER SAKNA MITT TÄCKE!!! Så ska nog snurra in mig i de en sväng innan jag far ;);)

KAN NI FATTA ATT JAG FAR IMORGON????



juuuustja!!! Ska även skrivá första inlägget på barskolans blogg! lääänkar dit sen när jag har gjort de ;)

Bitches... snart far jag!

Jag sitter här och har opackat, en blond utväxt och orakade ben! Bra va? Hahaha, saken blir ju inte bättre av att jag är trött som ett svin!

Jag har varit och bråkat med vårdcentralen idag... och jag menar bråkat! Jag kom dit och då sa dom att det inte fanns någon tid så jag kunde i träffa min läkare idag. Meeen, när jag var klar med dom så hade jag en tid. Hahah, biiitches! Jag satt alltså och gormade med kärringen i en halvtimme. Haahhaa... biiitches!!!

Sen stod jag och tog ut pengar och då kom en lite filur fram till mig så det slutade med en sista dagoberstssallad på en månad. Kommer sakna de!!! Hahah, och sen blev det ett långsamt farväl! Åhåå  jag kommer sakna Fride :(

Hemresan är bokad nu också, kommer hem 18december. Alltså stannar jag söderöver i en vecka! Awesome!!!

Aja, ska prata klart med Stina nu och sen göra det sista och sova!

God morgon

Det är jävla fredag idag tydligen, eftersom det var jävla torsdag igår... Mitt öga är "ett öga rött" uuuh...





Och uppenbarligen så är inte att vara och tro sig vara samma sak... Hur kan man tro sig vara någonting som ska vara en självklarhet? Juuuste! Så därför insåg jag att... det inte ligger till så. . . Så. . . ?


Random

Har just blivit sönder pratad av Ramona, det är ganska jobbigt att prata med människor som tycker om att prata lika mycket som en själv. Hahah, samtalen blir så långa då men... Det blir mycke att prata om må jag lova ;) hahaha

Iallafall så far jag ju på söndag och kommer hem 12december! Och det känns så konstigt att säga till vissa "aja men vi syns i december" hahah, som att det är flera år tills jag kommer hem!? Det känns som de men det är bara en månad. Haha.

En sak som känns bra är att jag kan fara och mysa när jag kommer hem, hihihihihiihhihihihihi. Uuuuh SKÄRPNING CECILIA! Du ska ragga killar i miami inte tänka på någon som är hemma i sverige, okej?! Bra, nu åter till inlägget!

Och det är ju så där kalasbra att jag kommer hem lagomt tills kalas också, hur awesome är inte de? komma och visa mina nya skills och göra alla snorfulla, som jag brukar lyckas ganska bra med på kalas! hahahah

Men... det bästa av ALLT!!! Det är att jag kommer få träffa min älskling som jag saknar jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jättej ätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte osv mycket!


...


Bara för att


Jag alltid är snygg, även om jag är sjuk! Alla borde alltid vara snygg, världen skulle bli så mycket snyggare då ;)

Dolllllarz!!!


Känns som att jag faktist ska fara när jag håller i mina pengar. Hahaha, fan alltså. JAG FAR PÅ SÖNDAG!!! Helt fucking insane!!! Jag kan inte tro de!!! FY FAN VAD ROLIGT DET KOMMER ATT BLI!!!!!!!!!

Uppenbarligen

  1. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket, men det betyder inte att jag har svårt att vända ryggen och skita i dem. Speciellt inte över små patetiska petitess saker!
  2. Jag är en vuxen människa! Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Har ingen som helst plikt att berätta vad jag ska göra och varför. Rör inte er in ryggmärgen.
  3. Jag är självständig! Jag klarar mig själv, några kanske ska prova och sluta leva genom andra!?
  4. Jag säger vad fan jag vill! Jag är liten och dryg, deal with it! Har ni inte lärt er de ännu, taksigt!
  5. Anser jag inte att jag har gjort fel så förvänta er tamefan ingen ursäkt. Fast å andra sidan så anser jag aldrig att jag gör fel!
  6. Jag tycker om att ha roligt! Jag är impulsiva. Jag tycker om när det händer saker.
  7. Jag lever mitt liv! Och kan man inte acceptera att jag gör saker i mitt liv som är roligt och kan inte vara glad för min skull, varför ska jag vara glad för eran skull?
  8. Jag älskar mig själv, ni kanske ska prova på att göra samma sak!? För jag vet inge värre än folk som står och säger "jag är så ful" "jag är så tjock" "ingen tycker om mig". Nähä? Och? Tror du ens att jag bryr mig om de? Jag är snygg, jag är inte tjock och dom människorna som inte tycker om mig... ja det är fan inte mitt problem!
  9. Jag tror inte på kärlek, jag blir äcklad och jag har då aldrig varit kär!
  10. Kan ni inte accepter mig som den jag är så tro inte att jag accepterar er!


    Uppenbarligen så är det människor i min omgivning som inte har fattat detta! Så varsågod, en Ceciliamanual!

Seriös


NOT!!!!

Tisdag

Hej hå vad står på? Hahahaha, åhå vad jag är KUUUULIG! Kan säga att vi har en trött tjej hej här alltså... Har varit vaken sen 08.00 och det är helt... galet? Hahha, nä men jag skjutsade min mami till sjukan på morgonen för hon ska operar sitt knä och efter det blev det lunch med min papi och nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska sova eller gå och duscha och sedan dra iväg en snärt, eller ska jag ta det senare? Hahaha, jag är så trött!!!!!!!!!!!!!!!!!! FML!!!

Love myself

Love myself better than you.
I know it's wrong, so what should I do?

Lite mer saker till miami



Lite mer saker till miami som kan vara bra att ha! Och nu har jag faktist 3bikinisar, vem hade anat att jag skulle ha 3 bikinisar?? :O INTE DÅ JAG!!! Men DET HAR JAG :D hihihihihii, nu sitter jag och går igenom min lista som jag ska ha. Shti alltså... JAG FAR PÅ SÖNDAG!!!

Alltid fint med paket i posten ;)


Lite nytt till miami ;)

Skellefteå

Tja tja!! Jag drog ju som till Skellefteå i torsdag och kom hem igår natt. Var och hängde lite med min bror och hans kvinna, men jag han ju även med lite supermys på ett hörn ;) hihi men men...

Blev att köpa lite onödiga saker nu innan jag far, haha, saker som jag inte ens har användning för just nu men dom var så galet söta så jag var helt enkelt bara tvungen!



Men men, har man pengar som man egentligen inte har nå till så kan man slösa lite ;) hihi

Jag har även varit och kört bil i skeå helt själv, uuuuusch vilken stad att köra bil i! Hahah, men men nu hittar jag iallafall och det kan ju vara bra när man ska dit och mysa bara så där ;) men, jag har dock börjat inse att jag gillar den staden, så vem vet? Jag kanske hamnar där till slut :D

höhö

Hej hej bloggen. Ligger just nu på min säng här i skellefteå, fett bekvämt. Hade inte allt för mycket att göra så jag mobilbloggar, awesome... NOT! Iallafall, avrundat är det åtta dagar tills jag far!!!! (alltså sju och X antal timmar) det börjar kännas och jag har mina dollar!!! Så nästa vecka den här tiden är jag i sthlm. Egentligen har jag mycket att berärta men jag orkar inte från mobilen och det kanske inte är så passande? Haha, aja ska strax iväg och busa lite ;d

helt fel tillfälle att vara självgod

Alltså, visst det är ju bra att ha självförtroende. Men ibland kan det gå lite över gränsen till att faktist älska sig själv och att man säger lite opassande saker vid vissa tillfällen. Som när jag får en komplimang så är det den här "ja visst då?" och sen kommer jag på mig själv och säger "ehm, justja... jag kanske ska säga.. tack?" hahaha.
Men det här är nog helt fel tillfälle att vara självgod:


Eller vad säger ni? Hahaha... Men vaddå???


Jag skulle lätt do me!

^^,


Städa

UUhuuu vad jag är trött, vad gör jag ens vaken??? Och nu sitter jag här, utan bil och tar mig INGENSTANS! Tuuur att jag snart ska flytta, förhoppningsvis till ett ställe där jag inte behöver ha en bil för att ta mig!! Men men, nu är det kanske bara ta tummen ur och börja städa klart det sista för imorgon far jag till skeå :) hihi vad busigt av mig :) så egentligen borde jag packa klart för jag vet inte om jag blir över helgen bara eller om jag blir hela veckan. humm...

Haha a just de


I'm sexy and I know it! Haha, har tillochmed blivit bakgrundsbild och det är inte ens jag som la dit den. Ja just de! Så snygg är jag ;)

Helt normala! Promis!!!


:)


Alltså... Jag tror helt ärligt att jag älskar mitt liv. För... Jag skulle absolut inte vilja byta liv med någon annan! Haha, får man säga så? Jag gör det iallafall!
Dock kan jag gärna skippa lite drama här och var! Jag är gode less på all jävla drama som ska kretsa omkring mig, det tar aldrig slut och det blir bara mer, nytt!? Hur FAN kommer det sig egentligen? Men fine... Det är ju inte jag som går omkring och lägger onödig energi på andra, utan dom gör det på mig. Kanske borde ta det som en komplimang? :)

Allting går som min väg känns det som, hur kommer det sig? När vill livet som jag vill? Kanske det är det där med att vara positiv som gör att det känns som att det går som jag vill? Jag förstår inte... Förtjänar jag de? JA MEN DET ÄR KLART ATT JAG GÖR! :D varför ifrågasätter jag det ens? FYSKAM!

Wiiiioooiiiiooohiiiohooooohiihihihihi :)

RSS 2.0