Jag vet hur man gör

Haha, jag måste berätta att jag vet hur man dissar folk ;)

En kille sa till Sune att han tyckte att hennes kompis med rött hår var söt, så hon ropade på mig och sa "Cici jag tror att det här någonting för dig" Jag tittade på han och hälsade och sa va till Sune och hon upprepade de, killen sa se att han tyckte att jag var söt. Jag titta på han, peka på han och skrattade... Vände mig om och gick. hehehehhehehehehhehehehehehehe

justja :)

Sry för baaad uppdate yo! Men va fan, jag är nästan aldrig hemma och då jag är det så är det oftast för att sova, vad det nu är?? hahah.
Nä men alltså, det händer ganska mycket just nu må jag LOVA! Och det jag funderar mest över just nu är... HUR FAN SKA JAG FÅ MED MIG MITT TÄCKE???? Stora problem va? Men jag ska ta mig fan ha med mig DE!!! PUNKT!!! För va fan, III HIHIHHI :) SNART FLYTTAR JAG :D

haha, ojj


älskar att det är samma tröja också ;) MIN FAVVO FTW!!! men vaddå? ser ni NÅGON skillnad????


nu köööör vi!!!


God Jul


God Jul btw! Även fast jag nu inte är så där jävla big fan av denna högtid... Men va faaan! Tack vare den så far jag snart söderut igen och det kommer bli mys ;) så jag måste ju uppskatta högtiden lite! Haha :) Sen passar ju min hårfärg till julen också. Jaja.. WHAT EVER BITCHES!!!

GOD JUL TILL ALLA MINA ÄLSKLINGAR!!!

Wöööpsi


God Jul Cici
Önskar Cici

Jag fick en ypperligt fin t-shirt av mig själv, tack tack :) så nu har vi firat julafton. Yey, hahah... Så imorgon blir det bara kalle och glögg!

kvällsöppet


Var kvällsöppet på stan så det blev en fika och det var GÖTT!!! Sen blev det att gå runt lite på stan och tydligen så har jag sett sofistikerad ut, alltså va? hahah jajajaja säger dom det så! Sen blev det att glo serie i typ 5 timmar med Fride hos Mathias. Det var mys, helt mindfuckt är jag nu!

love 9gag


snorsk ♥


fucking retard!!!

Alltså vad fan är det för fel på mig? Hahaha, jag måste lära mig att dra en gräns och jag måste nog lära mig att säga rätt saker i rätt stund också!
Förra veckan funderade jag på vilken chans som var värd att mista, jag tror att jag lyckades fixa det där på ett ypperligt bra sätt. Säga fel sak vid fel tidpunkt. Ungefär som när någon säger att någon gillar en och får svaret "jag håller inte på med sånt"... ehm...

MEN VA FAN!? BACK IN THE FUCKING GAME NU DÅ? :D

Klabbar


Idag har det handlas julklabbar! OFC var jag sjukt snygg, jag menar... jag är ju hemma i sverige nu och då måste man ju vara helt galet awesome snygg tydligen?! Hahaha :) Men det vart en klabbe till mamma, en till cici, en till pappa, en till cici osv. hehehehhe


Tisdag?


Alltså jag vet inte... men jag tror att det är tisdag? Hehehe, tjejen med kollen FTW! ;) Har iallafall varit till äckelluleå idag och skulle handla julisar... Heheh, blev en ;) BRA JOBBAT!!! Men va fan?! Det känns inte som att det är jul snart! Dääääremot så har jag hämtat ut min farmenbiljett så på söndag blir det FEST! :D aaaawesome! Så inge mer att säga... tjarrå

wöpsi

hade visst en blogg också!? jaja, iallafall så är jag hemma i norrland nu och det suger. vill bort. här har jag inget att hämta :D

Näääjustja!!!

Kanske ska ta och sluta göra saker jag inte ska och faktist packa... eeehehehhe, jag far ju snart mot nordligare breddgrader!!! MEN JAG VILL INTE!!!uuuuuuujk



Detta fält måste fyllas i


Bara för att det inte var nå snö, bara för att man kan göra snuskigt goda drinkar med dom, bara för att det var gott och bara för att jag ville he upp en fjortsbild :)

uh, är det hundfest eller?

Jag är så less djur, speciellt hundar. Just nu tycker jag bara om min katt... Alla andra djur är jk!!! FY FAAAAAAAN VAD GRISIGA DOM ÄR!!!

Mot Bahamas Baby!


SKABB


Här är det fina boendet! SKABB SKABB SKABBIGAST! Hahahah, fy fan vad skabbigt vi bodde alltså! Hahahahhahahha, men alltså själva hostelet var ju helt ok, men fy fan vårat RUM! ja sen ser ni en skabbig cecilia som sover!

Diplom


Måste ju bara visa att jag faktist är bartender!!! Till er som trodde på mig och framförallt till er som trodde jag skulle supa bort min utbildning :)

Och jag kan säga som så! Jag har aldrig antecknat så mycket som jag har gjort under denna utbilning, jag har aldrig varit så intresserad av att göra någonting, jag har aldrig kämpat så mycket och jag har aldrig haft den närvaron jag har haft! Jag må ha varit sjuk, jag må ha varit trött, jag må ha varit hungrig, jag må ha varit bakis och jag må ha varit full! Men jag har tamefan varit där och jag har klarat de!!!

And I don't ever ever want to grow up


I got a hangover, wo-oh!
I've been drinking too much for sure
I got a hangover, wo-oh!
I got an empty cup Pour me some more

So I can go until I blow up, eh
And I can drink until I throw up, eh
And I don't ever ever want to grow up, eh
I wanna keep it going, keep keep it going, come on!

Hahah, nu har jag varit nykter i tre hela dag! Wooow! Hahhaha! Men va fan, efter att ha haft alkohol mer eller mindre konstant i kroppen í en månads tid så kan man bara inte sluta så där tvärt ni vet. Så, imorgon blir det FEST!!! Min lever SKRIKER efter ALKOHOL! Synd bara att man inte kan köpa 2liter Smirnoff för 140 här :(
Fatta tråkigt liv jag kommer ha när jag kommer hem till alla jävla nykterister där uppe! Fan jag har fest alla dagar i veckan! YEEEY :) Och just DÄRFÖR! Ska jag dra utomlands bitches!!! ;) Jag har redan gjort upp min lilla plan. Muhehhehehhe

Men vi gör så här! :
Om ni lever som ni vill (alltså boooring) så får ni göra det. Växa upp, skaffa familj, hus, hund blablablalba ni vet åt vilket håll jag är på väg, riiiight? Så GÖR de, men kom inte till mig och gnäll :) och kom inte och säg "Men Cici, nu måste du ta tag i ditt liv... Du kan inte hålla på så här" För, du är shit faced och jag kan göra vad fan jag vill :) Aaaaight!? Har vi en deal? KANON! (jag hann knappt få en egen telefon i handen innan människor började fråga vad jag skulle göra av mitt liv nu, FUCK YOU!)


Minst en gång om dag



Så fort vi var lediga, så fort solen tittade fram, morgon eller eftermiddag så hängde vi iallafall någon timme på stranden! Var ju självklart mer ibörjan och mindre i slutet, men det var underbart. Att sitta och leta små snäckor när man var utråkad eller gå och bada och tro att det kom en haj. Haha, men jag och Linda kom överens om att eftersom det alltid kommer "hajmusik" när hajar kommer så är det självklart så irl. Hehe

Mansion


Sista middagen


Sista middagen med gänget, tur att jag ens var berädd på bilden ;) hahha, men fy fan vad roligt jag har haft med alla dessa människor och kommer sakna dom så oerhört mycket! När jag kommer hem, hem kommer jag inte veta vad jag ska göra, är van att ha folk omkring mig hela tiden och kommer få damp av att vara själv. Haha

Flaring


Någonting med kursen som jag tyckte var speciellt roligt det var flaringen. När man får till det är det så jävla roligt och inte ett dugg svårt. Helt sanslöst! Det är någonting som jag kommer fortsätta med här hemma och öva och öva så jag blir riktigt bra på de!

Humm...


Fy fan vad det är kallt, håller på att frysa fingrarna av mig! Nä för fan, jag tänker gå i ide tills det blir varmare! Shit alltså, jag märker att jag kanske ändå inte är gjord för detta skit klimat!

Men iallafall, nu när jag är tillbaka från Miami så är det kanske på tiden att tänka över framtiden. Ingenting som jag är ett så big fan av så att säga. Men iallafall! Nu har jag gjort någonting som jag har velat göra väldigt länge så vad vill jag göra nu? Vill jag fara och jobba utomlands? Vill jag stanna kvar i Sverige? Vad vill jag göra? Och det är ju det här: vad jag än gör för val kommer jag att mista en chans!
Så den stora fråga är: vilken chans är värt att mista?

Tråkigt va?


Avslutningsmiddag med diplom och sedan champange showers i dessa, tråkigt va?? ;)

ny telefon!

sådär ja! nu har jag varit in till katrineholm och köpt mig en ny telefon! beeeehövligt!!! vaddå knappar på en telefon? åhå aldrig, sånt skit håller jag inte på med! ;)


ny bäbis :)

excuse me

excuse me I don't mean to be rude but tonight im fucking you

Hej hej bloggen! Longe time no see wtf! Men lite problem har jag haft faktist, hahah! Helt ovesäntliga då men det gick inte som planerat! Iallfall så kom jag inte ut på internet med min dator i Miami och jag totalvägrade blogg från telefon, som jag dessutom sedan försvann! Haha, bra jobbat Cecilia ;)

Iallfall har jag nog haft den bästa tiden i mitt liv där borta i Miami! Jag vill tillbaka till värmen, för FY FAN VAD KALLT DET ÄR HÄR! Så, jag är alltså i Sverige nu! Men är kvar söderöver då! Så är tillbaka i norrland på måndag! Imorgon/idag så jag ta och köpa mig en telefon så jag har en egen. Den jag har nu så har inte mina sms som jag vet folk skickat till mig kommit fram på? WTF? Anyways, ska dra lite kort om Miami Bitch ;)

Ja för det första kan jag ju berätta att jag är bartender nu! FUCK YEAH! Och vad gjorde jag då? Utbildningen var jätte bra och jätte rolig och det är någonting som jag rekomenderar strakt! Vi var en helt fuckt up grupp, den ena trögare än den andra! Hahah! Men fan vad kul det va! Förutom att plugga, sola och supa så drog vi till Bahamas, kolla hockey, träffa älskling, hängde med Miami Ink och hade Champange Showers! Haha, fy fan! Time of my life!!!

Ska berätta mer sen, men ska sno ihop lite bilder först då min kamera strejkade! haha


Detta är nog antagligen det jag kommer sakna mest från hela tiden! Snorsk <3

RSS 2.0