AAAARGH!!!!


Nämen

Hej hej long time no see faaan!! hahaha... Sååå.. vad har hänt sen sist? Hela fyra dagar?
I torsdags (tror jag) så gjorde jag någonting ypperligt dumt så jag hade sönder min byxor och hoppar lite halvt fram.
I fredags så jobbade jag världens monsterpass och jag hatar kommit till att hata fredagar. Efter jobbet så blev det att bada och tona hårelihåretn och sen slocknade jag in das säng.
Lördagen var det bara upp tidigt och jobba för att sedan dra ut med na bodensare. Fick sluta tidigare så jag drog till deras hotell för att sedan dra vidare till nå annat innan mitt älskade kelly! Hahaha. Men.. vi drog dit på en gång och stället uppskattades och jag vet inte om jag börjar vara där för ofta eller om vi het enkelt var för snygga för vi var då dom ändå i kön som dom inte fråga om legg... Hahah Var iallafall en svin bra kväll och as useall, FREE SHOOOOTS!!!! Hahahah brudarna gillade de ;)
Söndagen så umgicks man med två ypperligt bakis karlar i tumba, åhåå vad kul det var :') och sen när jag skulle hem så skulle den andra också hem, slutade med att han sommnade i mitt knä. hahah WTF!? Sen då jag var hemma var det bara att byta om och dra till stan och käka på taco bar med sara och lee och sen blev det fika med dom och anna och patrik.
har hjänt ganska mycket ändå. inte nu för att ni läser det här ovärda ens ;)
hhaha, aja what everrrr, jag har nackspärr just nu...

.

Out on the front line, don't worry I'll be fine
The story is just beginning
I say goodbye to my weakness, so long to the regrets
And now I see the world through diamond eyes!


When your life feels lost, fight against all odds

(FIGHT AGAINST ALL ODDS!)(FIGHT AGAINST ALL ODDS!)(FIGHT AGAINST ALL ODDS!)

uh

Har äntligen fått på mig mina skinbrallor! Yaaay! Haha det här med stockholm, inte äta lika mycket och röra på sig är ju sjukt effektivt ;)
Min jacka har även blivit lite stor över magen och knapparna far typ loss för att det inte stramar åt lika mycket som förr. hahah alltså va?
OCH PATTARNA HAR FAKTIST BLIVIT MINDRE?!?!?! uh

Das helg

Händelserik helg, eller? Alltså jag vet inte men jag har då största ångesten i mitt liv. Kanske ska ta och satsa på ett liv som nykterist iallafall? Men det blir ju så tråkigt då.
Jaja, iallafall i fredags så drog jag till Jordbro eller vad fan det heter för att umgås med typ världens sjukaste människor men världens värsta fylletatueringar. Haha, men så JÄVLA härliga människor alltså. :) Blev ju självklart ÖL! Vem fan tror ni att jag är?
Lördagen så träffade jag tydligen någon som är jätte känd inom punk musik någonting någonting. "Han är som lady gaga för fjortisar" haha u say wut? Han var fett trevlig iallafall och gillade att jag var från norrland. Vilket alla gör? Men det hörs inte. Heheh
Sen var det bara att hetsa och hinna dricka kaffe, fixa sminket för kvällen och dra och jobba och träffade en störtskön brud. Haha det börjar ta sig det här med vännerna, mwihii :) men efter jobbet blev det att prata lite med das boss och jag ska tydligen bli barmästare!? U SAY FUCKING WOOOOOT?! Jag kommer ha ansvar för baren där nere då den öppnar typ... DEN 2 MARS?! VAD FAN HÄNDE DÄR EGENTLIGEN!?
Sen var det bara att dra vidare och dra på krogen och för att dricka öl. Kom hem sådär halv tio på morgonen. Handlade lite då jag klev av tunnelbanan, svin bra ju! Hahah.
Men även fast allt går så bra så har jag världens ångest...

Hej hej


Jobbelijobb

POOOOSARN!!! Trivs som fisken i vattenet på det där stället alltså! Haha :) så nu är det bara vänta på helgen så jag får jobbelijobba mer

öl

bara för att jag skulle variera min vardag så blev det att umgås med en och dricka öl igår ;) hahaha

skansen

Jag och några hamnadepå skansen en dag, det var mysigt :) sen blev det färga hem, det var en toppen dag i det kalla väderet och tygskor, men va fan... detaljer ;)

glodeligloben

kolla kolla ser ni??? det som ser ut som månen är globen

nämen

kocken cecilia, whaaatup!?

lördag/söndag

for och hälsade på min kusin och det vart för ovanlighetensskull vinoch öl ;) whaaatup lixom? sen blev det att vara ute hela söndagen för det var så snuskigt fint väder:)

whaaatup

GOD MORGON!!!
Igår blev inte en lugn kväll som jag hade planerat! Det blev att fara in till stan och pimpla vin med Frida och det gjorde vi kan jag lova ;) sen blev det att dra ut på kellys och än en gång kom jag hem helt GALET full utan att betala någonting! Jag tror jag kan vänja mig vid det här! Speciellt då det är tatuerade män, raaaaaaaaaaaw!!! Hahah näää men fan... det är ju ganska nice då behöver jag inte bli nykterist ;) höhö

macarons

Jag har ansvaret för dom rosa :)

...

oho shit, vet inte riktigt vad jag ska göra :/

tänker aldrig mer vara borta

tänker aldrig mer vara borta så länge från min älskade tröja

yaay

ojj, insåg inte att jag har många viktiga samtal att ringa imorgon på MORGOEN!!! yaaay!! FML
dels ska jag ringa gröna lund? hahah u say WOOOT?

...

en kvinna utan bröst ser ut som en snygg transvestit

justja

jag vet inte riktigt om jag gillar principen att en viss person blir sur för att jag skaffar vänner (killkompisar) här i stockholm och ger dryga och onödiga kommentarer... det är fan INTE okej!

Yhäää

Whhhhatup biiitches?! Har nyss fläskat i mig en pizza och det var SJUKT gott! Alltså munorre x1000!!! Shit alltså!!! Nomnomnom. Eheee, ojj vad fan hände?
Iallafall, imorgon ska jag på ut till djurgårn, inte så coolt nä! Men jag ska det iallafall. Men det är imorgon de och idag är idag! LOGIKEN!? Hahaha, okej. helt ärligt har jag ingenting att säga... Förutom kanske!? Eller nä... Men! Nä... Hahah justja, när jag klev av tunnelbanan och skulle kila in på ica så stannade en fjortis mig och frågade om jag kunde köpa cigg, HAHAHHA JAG DÖR :')
Ähää, nu ska jag fortsätta med det jag har gjort, ligga och dö på soffan och göra det jag är bra på! Skicka snusksms!

not bad


hörde att det var dåligt väder i boden

Kan inte påstå att jag saknar de... :)

spännande!

Det här är en spännande stig... Speciellt på när man är lite full och har hala skor. hahah men jag känner mig allt duktig varje dag jag går i den lilla hinderbanan ^^,

skulle kunna döda för en pizza

sitter och funderar på att betsälla pizza för 220 kronor... alltså va? men... JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN SÅ JAG SKULLE KUNNA DÖDA FÖR EN PIZZA!!!! FML!!!

Lördag

Jag ställde in min dejt igår för jag kände mig för skabbig, haha! Så det blev öl, hockey och melodifestivalen med David istället (yaaay luleå ligger etta) och en tidig kväll! Haha vem hade anat att jag skulle lägga min innan 00.00 en lördag i stockholm? Haha ja inte då jag! :)

haha

haha och hur fan blev jag full igår? :D

yhä

heeey fyllos!!! whaaaaatup?? det är fredag, jag for till huddinge slutade med kellys och jag är full! hahaha enligt patrik kan jag tydligen inte vara själv i fem sek utan att det är någon som pratar med mig. och how u doin? he jär en replik som funkar för mig ;)
kanske bäst att sova nu? dejt i morgon för fan ;) yhä!
PUSSHAJ!!!

Torsdag

Här i lägenheten har vi det nyaste köket eva! Hahah, jag är alltså van häll? Så det här är ganska finurligt för mig. Jag vet att vi hade så i våran husvagn för herrans många år sedan, då jag alltså inte var nog gammal att laga min egen mat. Men det har då gått bra och jag är stolt att jag klarar av det ;)
Annars så hade jag en tant Christina som jag skypade med undertiden, hahah. Never alone always alone ;)
Sen var det bara att fixa klart det sista och framförallt käka för att sedan dra till Huddinge och glo hockey med boysen! Haha, jag åkte buss själv första gången och gick typ vilse då jag skulle till älvsjöstation. Alltså va? Jag lyckas då jävlart med allting! Men jag kommer ju alltid rätt på NÅTT vänster (eller höger)
Och jag ska tydligen inte klaga på att dom var töntiga och höll på med telefonen... Då jag tydligen sitter hela tiden med min ;( nu tror jag dom ljuger! Och jag har lovat Putte att inte tjata om tacobar på en vecka... yeah riiiight ;)

kolla vad jag har gjort i dag


Sov gott

Snart är det helg btw, då händer det grejor! Fest, demostration och dejt, kan det blir bättre? ;) men nu ska jag glo lite 9gag medans jag har internet och sedan glo film. Upp tidigt imorgon och det blir att baka hela dagen, sen blir det hockey med David och Patrik. Yaaay :) hihiihih
Men sov gott :)

Det handlar om att prioritera

Vad "normala" människor prioriterar
Vad jag prioriterar

Onsdag

Idag har det varit en bra onsdag, fick sova ut då jag flyttade in igårkväll istället för idag. Hehe och jag klagar inte ;) efter utbildningen så for jag hem, lämnade lite saker och kirra håret för att sedan möta upp Anna och Patrik för att glo lite på stan och sedan käka gooomat, dricka lite öl och sedan fara och handla med David som na jävla pensionär ;)

Vad jag gör på teorilektionerna!


Nu jävlar

Nu jävlar är det slut på den här skiten
Och nu är det tunnelbana som gäller! Hahah, den blå linjen är FETT läbbig!!!
Men lite från mitt rum då
Och vem internet jag är inne på, de vettetusan ;)

RSS 2.0