torsdag

torsdagskvällen spenderades på akuten med massa kortinson. Så med nya piller att hämta ut idag så tog jag mitt vett till fånga och stannade inne sen istället för att dra ut.

fezt

hahah, så tragiskt att personen som fick mig hyfsat lugn är ute ur mitt liv nu... så med måndagen som vilodag så kör vi dag 2 :) WOOOP WOOOP!!!

ursäkta men... är du svensk?

Det är faktiskt en väldigt vanlig fråga som jag får... Jag tittar alltid på dom och säger lixom... ja jag är svensk!? Sist jag sa det så vart det en väldigt stor diskussion om vart det var jag kom ifrån... Alltså va?! Mitt efternamn slutar ju på sson -.-

.

I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you're not satisfied
And I don't see nobody else
I see myself
Read more: LIL WAYNE - MIRROR LYRICS http://www.metrolyrics.com/mirror-lyrics-lil-wayne.html#ixzz1q9xy0nUX
Copied from MetroLyrics.com
I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you're not satisfied
And I don't see nobody else
I see myself

...


lördag

träffade jätte trevligt folk, hade svin kul. kvällen fick en snabb vänding och jag var hemma klockan sex och jag kommer inte flytta mig från sängen idag, vill ha måndag. och nu funderar jag på att flytt hem. jag hatar det här.

En som inte mår bra!


En som inte mår så bra! En som ska gå och köpa pizza, cola och cigg! En som ska duscha efter en har ätit pizza! En som sedan ska börja på dag 4... Uhhh.. FML! Nurru Matilda, nu kan du allt gotta dig i att jag allt har börjat bli bakis lite då och då!

Yhäää

Den här låten stämmer in på min fredagskväll... Jääävlar vad längesedan det var jag shakade ass!!! Men jävlar vad roligt jag hade. Fick vara med om lite allt möjligt, allt ifrån till att två killar började bråka över mig, en annan bråkade med en för att den inte lyssnade på mig, min kompis gjorde någoting som inte skulle göras, jag hängde med mina krogvänner (träffar dom endast när jag är ute haha) skrapat upp knäna, ont i höfterna och jag har nog aldrig på en och samma kväll sagt nej till så många personer. Och.. vissa tar det inte bra... Men BITCHES!!! Den jag vill pussas med är ju faktiskt i solna ;)

1493,47 timmar

14930,47 timmar på internet... på MOBILEN!?

riktiga tatueringar? think not

Onsdagar är 90talskväll, så var kommer jag hänga varje onsdag? Och... torsdagar är rockkväll... omg hahah :) MEN! Det roliga är att folk trodde att det där var riktiga tatueringar hahahhahahhahahahaha dom måste varit JÄTTE fulla

<3

förstår inte hur jag har kunnat leva utan denna funktion på datorn

hahahahahahaha


...

Frågan jag oftast får då jag pratar med nya människor och dom märker att jag nyss har flyttat hit är "trivs du då?" och jag är inte den som är den och säger att jag trivs även om jag inte gör de, utan jag säger "nej... jag hatar stockholm" alla ryggar alltid tillbaka när jag säger de...

dag 3 av fyra

har just betalat alla räkningar, sitter med cidern i högsta hugg och tycker att jag förtjänar de! Ska precis fixa fluffet... wtf määän!!! Ikwell smäller de! All in och jag ska krypa hem! Hahah
Imorgon så blir det inflyttningsfest i Solna, fett läskigt!! Jag har faktiskt ont i magen för de :|

torsdag = bakisdag

Jag har varit bakis hela jävla dagen... Och HERREGUD vad jag har fått veta saker jag inte vill veta!!!
Men nu ska jag iallafall fixa mig lite och sen ska jag allt till Solna :))

onsdag

nämen tjena fan! läget? HAHAH som om jag ens bryr mig? okejdå... kanske lite? iallafall vaknade svintidigt för att en viss person självklart skulle upp och jobba, själv började jag 12.30.... KUL? men ne!
Så jag for då hem för att jag var tvungen att ladda telefon och ringa massa samtal. yay... eller?
Men efter de så har det varit en kanondag som kommer fortsätta vara kanon, dels skypar jag med stina just nu och sen ska vi ut och dricka lite vin :) trevlig trevlig

hatar utbildningen

började hyfsat bra ändå och jag gjorde världens godaste avacadosak.... MMMM!!! men dagen avslutades dock inte lika bra...

bäääg till datorn?

tur att den får plats någonstans iallafall som inte är en resväska!!!

Min fredag

Så här var min fredag, sista dagen som sjukskriven... Öl öl öl öl öl hockey öl öl öl öl Björn Rosenström och när denna låt spelades så skrek hela lokalen... Björn LEVERERADE!!!
sen vart det lite mer öl och sen ptja.. jag vaknade i min säng iallafall

haha

det här är då jag engligt en kompis, hahha... ptja kanske stämmer lite

talallaa

skriver imorgon om helgen va fan ;) den har varit KANON och den avslutas antagligen på bästa sätt :)
så ska strax till huddinge en sväng för att Patrik ska kolla på mina spel som jag inte får igång ;) hahahah och sen blir det att fara till Solna och då blirre allt myyyyyys :)

Vill ha måndag nu

Nu vill jag allt ha måndag, jajomen! Fast okej, fredagen (alltså morgondagen) kommer bli ganska awesome! Men, jag vill nog ändå ha måndag mer än fredag!

Inte lika farligt att gå där

Nu finns det nog inte så stor chans att jag ska bryta benen :) om jag inte har pumps och är stupfull då! HAHA

Bland de bästa som finns :)


Fine, våren är här men...

Fine, våren är här men... Det är fan inte shortsväder!!! Speciellt inte när man har dom där benen. HUVVA!! Allt händer då fan efter blåa linjen -.- Typiskt att jag kommer åka den varje dag från och med nästa vecka... Och typsikt att det kommer bli mer än så då en viss människa också bor efter den blåa linjen -.- tusan

Twilight=glittrande bögar!


Ville ha pizza, fick hockey

Onsdagen blev nästan som planerad, förutom de sistnämnda, skulle ju då träffa vickan men icket de! vad trodde jag egentligen? Så jag försökte ävertala Patrik att vi skulle käka pizza, jag fick hockey... Och vi vet SJÄLVKLART alla vad som innebär då det är hockey ;)

:)

Idag har varit en bra dag, jag har haft lyckorus nästan hela dagen. IIII fjärilar i magen!

Game of thrones

VARFÖR HAR INGEN TIDIGARE NÄMT DENNA UNDERBARA SERIE FÖR MIG??
Det gör ont i mitt hjärta att jag har sett klart säsongen(för andra gången)! uuuuh:'( längtar till april då andra börjar.

Onsdag

Orka fara till Irland lixom? Vad fan är det för attityd? Att få betalt för att fara dit... och dricka öl?! Nej jag är INTE avundsjuk! Hahaha :) men fett länge kvar tills han kommer hem dock :(
Aja, nu ska jag hoppa i duschen, käka och dra till vårdcentralen. Yay... Så JÄVLA roligt!!! NOT! Och sen blir det iallafall arbetsinterjuv och sedan blir det att umgås med Vickan en sväng :) aaawesome!!!

Traaalallaaa

Så då far sjuklingen till Solna ikväll igen då =) nämen si trevlig! Fullt upp imorgon känns det som. hahah skriva massa saker, få sjukintyg, skicka in massa saker och en arbetsinterjuv. Spännande!

...

Även fast allting går emot mig, jävlart allt! Så tänker jag inte ge upp och flytta tillbaka till Boden. Nej det finns inte, inte det här året! Jag kommer klara av det, visst jag ville inte fara hem i söndags men... Å andra sidan... Vad fan har jag där att hämta? Majoriteten är egocentriska fittor.
Men jag orkar egentligen inte bry mig och det är faktist bara en principsak och dom som känner mig väl vet att jag kan tjura ihop länge för principsaker.
Fast å andra sidan, så bryr jag mig för man gör fan inte så!

Boden/Stockholm lite skillnad kanske?


Måndag

Nämen nu är jag tillbaka till mitt älskhatande stockholm!Eller ja.. Jag kom ju självklart igår! Men det är fan skit samma!! Och ptjaa, allting går åt helvete för mig! Men vet ni vad, det skiter jag i för jag har lixom the time of my life anyways!
Nu ska jag iallafall dra till Solna och mysa lite :)

Men nu ska det grillas

Yepp yepp så...  tjarrå

Fick mig en ny leksak!

En ny lite större leksak! Har nog världens bästa föräldrar, även fast dom är hetsiga! Men va fan, det är inte varje dag man får en sprillans ny dator bara för att dom tyckter synd om en för att jag måste glo film på plutten, haha :) Så den har jag suttit och lekt med typ hela dagen! DEN ÄR UNDERBAR!!!!

Kissebäbisen :)


underbart

Men det här är ändå det största anledningen till att jag far hit!!!

maaaat

Om jag alltid ska få jävla gokäk när jag kom hem så kommer jag komma hit varje helg!!!

Åhå vad allt i sista sekunden?

Jag måste städa, renbädda, packa, duscha och fara till arlanda. Igår tyckte jag att jag hade all tid i världen men jag hade inte räknat med att vara cptrött :( TYPSIKT... Och jävla jävla flygbuss, uuuh jag är för fin för sånt skit, jag behöver arlandaexpress!!!
Och jag har haft världens jävla mardröm om att åka idag så vi får väl se hur tur jag kommer ha... yaay

svårt att förstå? inge duckface, fondation eller redigering

Hade ett väldigt roligt samtal med en jätte gamal vän och på tiden vi umgicks så var jag den som sminkade mig som en riktigig jävla kissie och luktade hora osv. Medans hon körde på all natural typ.
Och på nått vänster kom vi in på att hon hade blivit så flickaktig med massa hudvårdsprodukter osv och sen då att jag nästan inte använder smink. Det hon sa när jag sa att jag bara använder mascara och ögonbrynspenna var "HAHAHAHAHHA OFTA!!! Då måste du redigera alla dina bilder"

Så det här är då jag! En helt vanlig dag fast det är inte så jävla stor skillnad då det är fest. Ibland kan det bli lite väl mycket overkill på fest men det är en annan femma.
Som vi ser så har jag inga andra tillsatser förutom
Och inga fucking duckfaceses, för jag har jävla pussläppar så jag behöver inte göra de!
Så har ni svårt att fatta de så kan ni gå och fuck yourself!

uh vill inte vara sjuk nå mer

nu är jag less på att bara ligga i den här förbannade sängen! Så nu ska jag ta och packa lite för i morgon så jag får tankarna på lite annat håll. haha va faaan. INTE okej... Fastå... ändå!? AJA Cecilia EN SAK I TAGET!

...

The only reason everyone holds on the memories so tightly is beacause memories are the only things that dont change when everyone else does

Time of my life

The life I love is the one I llead
It get's crazy but thats fine by me

What I am is what I want
And I'll be this way 'til I'm dead and gone

There some things that I can't make right
And it's been so long since I've been home
But I'm having the time of my life


Scumbag brain

Gillar principen att jag kommer ha ett stort fett ärr mitt på smalbenet bara för att min hjärna var så jävla dum och ville ta den snabbare vägen. Scumbag brain! Men jag är måttligt imponerad av hur fort jag läker!?
Här syns ju då inte såret som jag hade, bara en fet fotled, av samma jävla fall. hahahah OCh jag gillar principen att min fotled svällde, jag skrapade upp smalbenet men jag hade ont på ett tredje ställe som jag inte vet vad det heter okej!? Hahahha. Aja nu har jag inte ont, nu är jag bara sjuk.

haha skoooorv

Saknar nästan skorven i boden då jag går förbi denna bil varje dag!! uhuuu

Fördelar med att vara sjuk

Det bästa med att vara sjuk är ändå att att äta glass. Haha. Iallafall vet inte riktigt om jag har berättat det, vet ju knappt vad det är för dag och har ingen koll på nå. Men iallafall så käkar jag antibiotika och har nån cpstark hostmedicin, käkar iprenkarta efter karta och mår jävlart skit. Men somsagt jag har iallafall fått tillbaka min röst, men den börjar dock försvinna igen. Ehehehhe kanske inte va så bra att festa igår? Ska bli skönt att få komma hem till mamma på fredag. Hihi

Paket :)

For till högdalen och hämtade ut mitt kära paket, mwihihiii :)
Lycklig jag :))

Underbart

jag förstår inte varför dom tog bort denna helt underbara sak i norrland. jag menar... SÅ SJUKT BEKVÄMT!!!

FUCKYHÄÄÄÄÄÄÄ

Kommer blir kanon bra juuuuh!!!

we like to sleep all day and party all night

Uuuh, va fan!? Blev kanske lite väl mycket i går, öl öl jäger öl öl jäger jäger redbull ja och visan går så. Inte undra på att min skalle inte riktigit hänger med idag då jag inte ens åt nå igår. HAHA

Kvällen började iallafall med chill i hamnen för att sedan dra och glo hockey för att sedan dra vidare. Och jag fick höra av folk att jag var för full minst tre gånger men.. jag fick köpa öl iallafall? Humm synd att jag inte ramla och gjorde illa mig så jag kunde stämma dom. Haha


Iallafall så fortsatte detta till halv sex på morgonen och då var det bara att bege sig hem. Och det var en jobbig procedur för på nått vänster hade vi tagit oss längst ut på den blå linjen... UUUUH



Och nu inser jag att jag har slut cigg... INTE OKEJ!!!

så här nöjd är jag

Alltså jätte nöjd!! Nä nu till vårdcentralen... fuck yhä! eller?

bättre än öl?

fast å andra sidan blir det öl imorgon iallafall... tralalallaaaaaa

feber, billy idol, cigg och sagan om ringen triologin

Sådärja! Inne på min tredje dag som dödssjuk, min mami tror dock att jag överreagerar! Förstår inte hur hon kan komma på tanken lixom?! Jag överreagera!? ALDRIG!

Så efter att ha sett sagan om ringen i ett x antal timmar så pausar jag det för en cigg och lite Billy Idol!



tralalallaa

nämen jag är helt jävla död, har legat i feber nu i två dagar men jag har återfått min röst iallafall och det är ju nice! men eftersom jag då har varit instängd så avslutades helgen med en timmes promenad med emma i telefon, niice!
haha har fått vanan att när jag pratar i telefon så går jag ut och gå, svin bra ju! Hahah :)

Fööööörmodligen!!!


seems light

"If vodka was water and I was a duck I'd swim to the bottom and never come up, but vodka's not water and I'm not a duck so slide me a bottel and shut the fuck up!"

Did you change? I did too

Love can grow fram the last grain

It's har for me to love myself right now
I waited, hated, blamed it all on you

I need you less and less
Every day feed this moral decay



Allsång med mig själv, står och gastar till sjukt bra musik, lagar lite mat (alltså typ couscous och sås haha) och funderar över livet. Ni vet... Varför gick jag upp ur sängen när den var så skönt? Men det är ju SÅ fint väder ut så det var ju kanske därför? Men sen är ju frågan... Sen när började jag vara den som var den som är ute bara så där? helt sinnessjukt djupt va?


Iallafall så ska jag ut i govädret, men först käka och tona håret!

...

känner inte att jag saknar norrland så där speciellt mycket...

Stå i ett kök och må som skit, seems light!

Hahaha, jag måste ju då säga att jag GARANTERAT mådde som jag förtjänade imorse! Eller haha jaa hela dagen!!! I allafall så har jag slavat i köket, mycket mycket MYCKET ovilligt!! haha jag vet inte hur många gånger som jag tänkte dra hem! Men TUR att jag inte gjorde de lixom! Fick ju fett god mat, entrecote och rödvinssås. MUMS! Sen så satt dom och påpekade att jag hade väldigt röda ögon och frågade om det hade med hårfärgen att göra.. -.- NEJ JAG VAR FETT SLITEN!!! JAG DRACK SJUKT MYCKET ÖL IGÅR?! Hahhaa

Men efteråt så drog jag och två till till någonstans (va? seriöst? inte till ingenstans dårrå??) och fick sjukt god indisk mat, så några öl och en vinflaska senare så ska jag jävlart ta... öhö vänta nu... nu var jag ju pigg -.- så jag gör det jag är bra på, dricker öl, glor 9gag, skickar snusksms! Hahaha okej ska nog ta och be lillpöket (nej det är inte snuskrelaterat) komma hit!

vad FAN hände???

hahaha här som det har varit dödaren än i en död mus mage.... så vad FAN hände???
SÅ jag kanske ska ta och passa på att säga TACK MINA KÄRA LÄSARE PUSS PUSS PUSS JAG ÄLSKAR ER OCH JAG FÖRSTÅR ATT NI FÖLJER MIG SLAVISKT!! hahaha NOT!!!

I GOT A HANGOVER

WOOOHOOOOOO I BEEN DRINKING TOO MUCH FOR SURE



HAHAHAHAHAHHAHA, tur att jag ens hade batteri in daz phone! TUR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA AWESOME att jag vaknar av mig själv!! TUR att jag ska gå och köpa fucking jävla pucko och cigg!!! Känner att jag behöver de! heheheheheh





pusss!! LULEÅVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!! WOHOOO
nä fan ska dra nu,tjarrå

RSS 2.0